Blog Anne-Trije

Terugblik 2022!

What a year! Wij blikken graag in deze blog met jullie terug op 2022 en alle hoogtepunten die wij als organisatie hebben gehad. Lezen jullie mee?

Terugblik 2022!

Terwijl 2023 om de hoek staat en de projecten voor dat jaar al in de maak zijn, kijkt Eén Uur Voor De Toekomst terug op een mooi jaar vol hoogtepunten!

In 2022 is ons maatschappelijk initiatief begonnen om jongeren te inspireren bij het maken van hun toekomstkeuzes. Dit deden wij door hen in contact te brengen met toffe professionals uit de praktijk. Deze teller staat nu op maar liefst 291(!) professionals. Professionals staan klaar om één uurtje te doneren om met de jongeren in gesprek te gaan. Het afgelopen jaar vonden er 10+ meet & greets plaats en kwamen de leukste gesprekken tot stand! Wat was iedereen enthousiast en gemotiveerd! Benieuwd naar deze toffe gesprekken? Lees hun verhalen nogmaals na in onze rubriek Matched of leer deze inspirerende professionals verder kennen in de rubriek Meet the pro.

Voor en door jongeren, dat is waar het bij Eén Uur Voor De Toekomst om draait. Wie kunnen jongeren nou beter helpen dan zijzelf? Van marketing tot relatiebeheer, dit jaar hebben er maar liefst meer dan 25 jongeren bij ons gewerkt! Wat zijn wij trots op ons jongerenteam en alle prestaties die zij elke dag opnieuw leveren!

Bekijk hier onze TikTok Recap 2022:

Wauw en wat een top events hebben wij gehad dit jaar! Het afgelopen jaar vonden er meer dan 15 events en activiteiten plaats in samenwerking met maar liefst 11 supporters van de toekomst. We zijn mega trots op deze club supporters! Samen maken zij mogelijk dat studenten en scholieren makkelijk contact kunnen leggen met inspirerende mensen binnen verschillende beroepen. Bedankt!

Hoe zag dit er nu precies uit? Studenten gingen in gesprek met Marjan van Loon, topvrouw van Shell Nederland en namen deel aan het marketingevent bij TRGR Digital Creative Agency & Tomorrowmen™. Ook bezochten wij de Afsluitdijk in samenwerking met Rijkswaterstaat voor een toffe beroepenserie die in 2023 gelanceerd gaat worden. Maar er werden ook inspirerende podcasts opgenomen waarbij professionals je meenemen in hun loopbaan en carrière! En we deden nog veel meer! Blijf ons zeker volgen voor meer van dit soort toffe events in 2023!

Luister hier naar al onze podcast afleveringen op Spotify:

In de laatste maand van dit jaar zijn we daarnaast begonnen aan een pilot op middelbare scholen. Hierbij gaven wij meer dan 200! scholieren een interactieve workshop. Door middel van een kaartspel van kwaliteiten en interesses helpen wij deze jongeren een beroep te vinden dat echt bij hun past. Elke scholier krijgt als vervolgstap ook nog de kans om over hun droombaan een meet & greet te hebben.

Wij zijn nog lang niet klaar met de toekomst inspireren!

Wij kijken met een grote glimlach terug op 2022 en kunnen niet wachten op wat 2023 voor ons te bieden heeft. Fijne dagen en we zien jullie volgend jaar!

Lees meer blogs:

Blog Britt van Gastel

Artiesten-manager to-be!

Blog Anne-Trije

'Hoe enger de stap, hoe meer je leert'

Blog Britt van Gastel

De beste weg is niet altijd de snelste!