Word ook supporter van de toekomst

Word als werkgever (of sector-/branche-organisatie) supporter van de toekomst. Als supporter van de toekomst levert de organisatie een belangrijke maatschappelijk bijdrage aan kansen en perspectief voor jongeren op arbeidsmarkt. Daarnaast is het een goede manier om in contact te komen met toekomstige medewerkers.

Zij zijn Supporter van de toekomst

Rijkswaterstaat 1uurvoordetoekomst techniek
KIVI 1uurvoordetoekomst professionals
Rituals 1uurvoordetoekomst
Shell logo

Vergroot de kansen en het perspectief voor jongeren op de arbeidsmarkt

Geef inzicht in mogelijkheden qua opleidingen en beroepen

Bied inspiratie voor studie- en beroepskeuzes van jongeren

Verbeter de aansluiting tussen arbeidsmarkt en studiekeuzes van jongeren

En vergroot naamsbekendheid onder jongeren als betrokken werkgever

Go-go-go!

Om alle scholieren en studenten goed te kunnen aanmoedigen bij het maken van hun toekomstkeuzes, hebben we natuurlijk een mooi supporterspakket samengesteld. Neem contact op, dan zorgen wij dat jouw organisatie zo snel mogelijk de toekomst kan aanmoedigen!

Supporters van het eerste uur over Eén uur voor de toekomst

“Bij TRGR vinden we dat iedereen de ruimte moet hebben om zijn of haar talenten te ontwikkelen op een manier die bij ze past. Deze weg is niet altijd het gebaande pad van school naar studie of opleiding naar baan. Om jongeren te helpen deze route voor zichzelf te bepalen, helpen we graag door te vertellen hoe wij in de creatieve sector zijn beland en welke kansen er voor jongeren liggen.”

Peter Bergsma
TRGR - Managing Partner

“Eén uur voor de toekomst is een fantastische manier om als student of scholier gewoon eens te sparren met iemand over zijn/haar beroep. Ieder mens is uniek en heeft eigen talenten en vaardigheden waardoor beroepen wel of niet passen. Hoe mooi is het als jongeren dit ontdekken. Daar dragen we vanuit Qidos dan ook heel graag aan bij als Supporter van de toekomst.”

Martijn de Wildt
Qidos - oprichter en verbinder

Welke werkgever wordt Supporter van de toekomst en legt hieruit waarom dit Supporterschap zo belangrijk is?

Neem contact op voor meer informatie.

Jouw naam?,
Jouw werkgever?

Medewerkers als ambassadeurs van je organisatie

Het mooie van Supporter worden is dat Eén uur voor de toekomst een georganiseerd platform wordt waarmee de eigen medewerkers als ambassadeur kunnen optreden richting jongeren. Voor scholieren en studenten wordt het hierdoor heel eenvoudig om te kijken welke functies er binnen de organisaties zijn. En welke medewerkers open staan voor een gesprek om wat te horen over wat het betekent om voor deze organisatie te werken.

Medewerkers als ambassadeurs van je organisatie in de zoektocht naar schaars talent!

Veelgestelde vragen

Nee, elke professional die enthousiast is over zijn werk, kan zich inschrijven en zijn/haar tijd doneren. Als je werkgever Supporter van de toekomst wordt, kan jouw organisatie nóg beter bijdragen aan de kansen en het perspectief van jongeren op de arbeidsmarkt.

Goede vraag! Uiteindelijk heeft elke Supporter hiervoor zijn eigen redenen. De ene werkgever vindt het belangrijk vanuit MVO-perspectief: een bijdrage willen leveren aan de toekomst van jongeren. Andere redenen om Supporter te worden zijn bijvoorbeeld het in contact komen met scholieren en studenten om hen te interesseren om te komen werken in een bepaalde branche of sector. Het ontmoeten van jong talent, het vergroten van de naamsbekendheid als werkgever, stimuleren van de instroom in bepaalde beroepsgroepen, etc.

Uiteindelijk willen alle Supporters maar één ding: onze sterspelers van de toekomst aanmoedigen om hun hart te volgen en hun talenten te benutten!

De kosten bestaan uit een vast bedrag per jaar. We vertellen je hier graag meer over. Natuurlijk ontvang je ook veel terug voor deze bijdrage! We hebben een compleet Supporterspakket klaar staan, waarmee jouw organisatie de toekomst kan aanmoedigen! En het belangrijkste is natuurlijk het zien van de sterspelers: scholieren en studenten, vol met ideeën over hun toekomst! Welke Supporter wordt daar nu niet blij van?

Neem gerust even contact met ons op via info@eenuurvoordetoekomst.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

Contact? Heel graag!

Wil je ons een vraag stellen, heb je een goed idee, wil je je ervaringen met Eén uur voor de toekomst delen of wil je meer informatie?

Stuur ons een berichtje, en we nemen snel contact met je op!

Waarom doneren professionals hun tijd?

Neem contact op

Door op verzenden te drukken, ga je akkoord met het Privacybeleid van eenuur.