Ontmoet jouw Droom-Pro!

Hoe leuk zou het zijn als jij een uurtje kan praten met een professional met jouw droomberoep? Of heb je juist nog geen idee van wat je later wilt doen en wil je je graag oriënteren op verschillende beroepen? Dan hebben we een verrassing voor je, want dat kunnen wij regelen voor jou! Op onze website zijn al heel veel professionals te vinden. Maar misschien kan jij nog geen goede match vinden. Gelukkig kun je hier een gesprek met jouw droom-pro aanvragen!

Waarom in contact komen met jouw droom-pro?

  • Stel al je vragen over zijn/haar werk om je een goed beeld te vormen van dit beroep.
  • Kom meer te weten over jouw interessegebied.
  • Kom erachter hoe werkdag in dit beroep eruit ziet en waarom het werk zo leuk is.
  • Bouw nieuwe connecties op.
  • Maar nog belangrijker: het is gewoon ontzettend leuk!

Stel de vragen die je altijd al hebt willen stellen!

Door het formulier hieronder in te vullen, kunnen wij jou in contact brengen met jouw droom-pro. Maar hoe werkt dat nou verder?

Zodra je het formulier hebt ingevuld en verstuurd, neemt wij contact met je op om jouw wensen met je te bespreken. Wanneer dit helder is, kan ons matching team aan de slag om jou te koppelen aan jouw droom-pro. Samen plannen jullie een (online) afspraak, bijvoorbeeld van een uurtje. Tijdens deze afspraak kan je al jouw vragen stellen!

Beetje spannend? Geeft niks!

De professionals weten hoe ze jou op je gemak kunnen stellen zodat jij je vragen durft te stellen. De meeste afspraken vinden online plaats, wat misschien wel comfortabeler is voor jou.

Dus waar wacht je nog op? Vul snel het formulier hieronder in om in contact te komen met jouw droom-pro!