New Energy Coalition

Groningen

Over ons

Wist je dat de energietransitie één van de grootste uitdagingen is voor de komende 30 jaar?

De komende jaren komen er duizenden energiebanen bij. Nu al is er een groot tekort aan monteurs en technici. Maar er zijn ook specialisten nodig op het gebied van bijv. ICT, psychologie, ruimtelijke ordening, communicatie, economie en rechten. Wil jij hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje bij onze coalitiepartners en -leden, samen zo’n 150 bedrijven en organisaties die aan de energietransitie werken.
New Energy Coalition is een organisatie met een groot netwerk om zich heen van bedrijven, kennisinstellingen en overheden, die samen werken aan de versnelling van de energietransitie voor een duurzame toekomst.
Als je meer wil weten over de energietransitie, dan ben je welkom om gratis activiteiten te volgen bij onze www.newenergyacademy.org , dé plek voor lezingen, excursies en masterclasses over alle aspecten van de energietransitie.

Onze collega's

Charles
van Santvoord
Manager Marketing en Communicatie
Deborah
Goeree
Projectmanager Burgerparticipatie
Hein
Dieben
Projectmanager New Energy Academy

Dit vinden onze mensen

thumbnail_Deborah Goeree (2)
thumbnail_Deborah Goeree (2)
“Contact met mensen, om samen de energietransitie vorm te geven, dat vind ik het leukste aan mijn werk. Ik organiseer bijvoorbeeld bijeenkomsten waarbij we vertellen over projecten en verbind ik burgers aan de juiste partijen”
Deborah Goeree
Projectmanager Burgerparticipatie
thumbnail_Charles van Santvoord (2)
thumbnail_Charles van Santvoord (2)
“De energietransitie is soms een ingewikkeld verhaal en daar mag ik begrijpelijke communicatie van maken, dat is echt een mooie uitdaging! Daarnaast stuur ik een jong team van communicatie professionals aan wat mij heel veel energie geeft”
Charles van Santvoord
Manager Marketing en Communicatie
thumbnail_Bianca Dijkstra
thumbnail_Bianca Dijkstra
“Nieuwe collega’s verwelkomen, administratieve processen inrichten en HR-beleid vormgeven, het geeft mij energie als de HR zaken bij New Energy Coalition goed geregeld zijn. Dit vak blijft veranderen waardoor ik mij ook blijf ontwikkelen en dat zorgt ervoor dat het nooit saai wordt, eigenlijk net zoals de energietransitie!”
Bianca Dijkstra
HR Professional
thumbnail_Hein Dieben
thumbnail_Hein Dieben
“Bij de New Energy Academy organiseer ik lezingen, excursies en debatten over vele onderdelen van de energietransitie. Iedere keer komen er weer nieuwe studenten naar deze activiteiten die iets met energietransitie willen gaan doen, dat is geweldig want we hebben iedereen hierbij nodig!”
Hein Dieben
Projectmanager New Energy Academy

Dit kan je allemaal worden bij New Energy Coalition

Projectmanager Waterstof
Projectmedewerker
Energie analist
Event manager
Marketing & Communicatie adviseur