Matched!

Fee spreekt een geestelijk verzorger!

Fee ontmoet geestelijk verzorger Karin! 

Fee zit in het eerste jaar van de Bachelor humanistiek en is erg geïnteresseerd in het werk als geestelijk verzorger. Lees snel wat Fee aan de Meet&Greet met Karin van Severinus heeft gehad! 

Fee’s motivatie

Voor het gesprek met Karin wist ik al wel redelijk goed wat het beroep zou inhouden, omdat er bij mijn studie veel mensen geestelijk verzorger worden. Ik ben zelf erg empathisch, waardoor ik goed rust kan houden en kan luisteren. Ik ben dan ook op zoek naar een baan waarmee ik mensen kan helpen, zodat ik een verschil kan maken voor iemand. Daardoor dacht ik dat het beroep ook goed bij mij zou passen en wilde ik meer informatie!  

Fee’s highlights 

  • Ik ben erachter gekomen dat er heel veel vrijheid in de dagplanning zit! Ik dacht dat je van afspraak naar afspraak zou gaan, maar je hebt hier zelf veel controle over; 
  • Ik zie beter in of het beroep iets voor mij is. Het lijkt goed bij mij te passen, maar ik zie ook in dat ik hier mentaal wel heel sterk voor moet zijn; 
  • Wat natuurlijk altijd een leuke meevaller is, is dat het loon hoger is dan wat ik van tevoren verwacht had; 
  • Het gesprek heeft me heel veel denkstof voor de komende jaren gegeven! 

Fee’s tip voor jou 

Door in gesprek te gaan met iemand uit de praktijk, kom je er al vroeg achter of dit een beroep is dat je later zou willen doen! Ik ben erachter gekomen dat het beroep wel bij mij zal passen, maar dat ik het mentaal misschien toch te zwaar zal vinden. Zonder het gesprek had ik hier niet zo’n breed beeld van gekregen. Ik kan de komende tijd verder gaan kijken en zal over een paar jaar een nog beter idee hebben van wat ik wil!  

Wacht niet langer, kom erachter wat bij jou past!  

Twijfel je nog over je toekomstkeuze, of lijkt het je gewoon superleuk om iemand uit de praktijk te spreken? Zoek hier uit met wie jij graag in gesprek wil. Staat het beroep van jouw keuze er niet tussen? Vertel ons hier over welk beroep jij graag meer wilt weten, dan regelen wij een Meet&Greet voor jou! 

Ontdek meer Matched!

MATCHED!

Louise spreekt met onderzoeker & teamleider!

MATCHED!

Britt spreekt met een digitaal wijkagent!  

MATCHED!

Lize spreekt een Meester Patissier!