Professionals
|
28 februari 2022

Vliegende start

Wauw, wat een positieve reacties ontvangen we op de start van Een uur voor de toekomst! Van studenten en scholieren die zich willen oriënteren, van professionals die graag over hun werk vertellen en van werkgevers die op zoek zijn naar jonge talenten.

 

Supporters 

De eerste werkgevers zijn inmiddels aan boord gestapt als Supporter van de toekomst. Variërend van kleine organisaties tot multinationals, uit verschillende branches. Binnenkort zal hun betrokkenheid ook zichtbaar zijn op de website. Mooi om te zien is dat elke Supporter een eigen aanpak kiest. Bijvoorbeeld door bepaalde beroepen in de kijker te zetten, of door juist breed in de organisatie te communiceren naar alle medewerkers over Een uur voor de toekomst.

 

Van bewegingsagoog tot keramist 

Het aantal professionals dat graag in gesprek gaat met scholieren en studenten over hun werk, groeit gestaag. De diversiteit van beroepen wordt groter. Een bewegingsagoog, onderwijskundige, keramist, tandarts, vinoloog, verpleegkundige, pacemakertechnicus, journalist, docent en theaterregisseur, deze en nog veel meer beroepen zijn al te vinden op Eén uur voor de toekomst. Hoe tof is dat! De komende tijd gaat het aanbod van beroepen zich zeker uitbreiden.

 

Voor en door jongeren 

Als het aanbod van beroepen voldoende groot en gevarieerd is, gaan we ons steeds meer richten op scholieren en studenten. In maart wordt een gave win-actie voor jongeren georganiseerd: met wie zou jij graag een uur willen praten over jouw toekomst? Benieuwd hoe hoog ze het latje voor ons gaan leggen J. Deze actie wordt trouwens door studenten georganiseerd. Want ook dat is Een uur voor de toekomst: niet alleen vóór, maar vooral ook dóór scholieren en studenten. Bij alle activiteiten (zoals ontwikkeling, marketing, communicatie) zijn scholieren en studenten actief betrokken en doen ze werkervaring op.

 

Samen inspireren we de toekomst!

Deel dit bericht

Ben je professional?

Inspireer jongeren door over je werk te vertellen en help ze bij hun studiekeuze.

Ben je scholier?

Leg contact met mensen uit de praktijk en ontdek jouw droomberoep.

Evenementen

Wij organiseren ook evenementen. Benieuwd wat er aan zit te komen?

Nooit meer een nieuwtje of evenement missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We beloven dat we maar twee keer per maand een update zullen sturen.

Email*

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met ons Privacy Statement.