1 uur met Shell-topvrouw Marjan van Loon

12 oktober 2022
A'DAM Toren, Amsterdam

Over dit event

Wil jij in gesprek met een topvrouw/-man, dat kan! Deze keer is Marjan van Loon, de president-directeur van Shell Nederland, onze gast. Ben je benieuwd door wie zij is geïnspireerd in haar studie- en loopbaankeuzes? Wat was haar eerste baan? En hoe is ze op de plek gekomen waar ze nu zit? Welke tips en adviezen zij heeft voor jongeren op gebied van persoonlijke ontwikkeling? En welke rol zij ziet weggelegd voor de jonge generatie als het gaat om de toekomstige uitdagingen in onze samenleving?

Marjan van Loon gaat op woensdag 12 oktober 2022 met vijf jongeren in gesprek vanuit de A’DAM Tower! Leuk weetje, vroeger was Shell zelf hier gevestigd. Het groepsgesprek zal via Instagram live worden uitgezonden en alle vragen die je maar hebt, kunnen worden ingestuurd via de livechat en zullen door Marjan beantwoord worden! Schrijf je hier in en volg ons via Instagram om op de hoogte gehouden te worden over dit event en we zien je graag 13 oktober bij de Instagram Live!

Wil jij graag tijdens deze sessie live aanwezig zijn en een van de vijf jongeren zijn die met Marjan van Loon het gesprek voeren in de A’dam Toren? Stuur een mailtje naar Joel via joel@eenuurvoordetoekomst.nl, en laat ons weten waarom jij graag aanschuift.

 

Deel het event met je vrienden

Share on facebook
Share on whatsapp

Meld je aan voor dit event

Door je aan te melden, ga je akkoord met het Privacybeleid van eenuur.